top of page

Møterom og lokaler

Vi har eit bredt utval av lokalar og møterom som passar alt frå småmøter til store konferansar på 450 personar. Nokre av møteromma er analoge, medan andre har skjermar og lerret. Gje beskjed om kva behovet er, så finn vi ei god løysing. Ynskjer dykk å gjere ein litt anna vri på møte, kan vi ordne med «gåmøte» ute i det fri eller sitjande rundt eit bål innandørs.  

Har projektor, lerret, flippover, whiteboard, overhead, og musikkanlegg. Kan tilby servering i alle møteromma. Kaffi, te, kake, frukt, mineralvatn, påsmurte rundstykke, og småplukk som fingermat.

Fossheim Turisthotell

3 MØTEROM: OPPTIL 8 – 50 – 60 PERS.
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Ute i frisk luft og med naturen ope rundt deg på alle kantar, tek Gjendeguiden deg med til fjell, skog og vidder med innlagt møte- /kontortid undervegs. Dei er kjende, og veit kva som finst av dekning bakom kvar ein stein, turen blir planlagt ut i frå dykkar ynskje. 

Gjendeguiden

UENDELEGE "MØTEROM"
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Har storskjerm, internettforbindelse og godt med stikk-kontaktar. Kan tilby enkel servering i møterommet som frukt og fingermat, og varme og kalde drikker. For varmlunsj eller 3-retters middag blir denne servert i matsalen. Øl og vinrett.

Juvasshytta

1 MØTEROM: OPPTIL 80 PERS.
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Har projektor, lerret og flippover. Kan tilby servering i møterommet; frukt, rundstykker eller wienerbrød, og varme og kalde drikker.

Nordal

1 MØTEROM: OPPTIL 20 PERS.
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Har skjerm, projektor og lerret. Kan tilby servering i alle møteromma. Kaffi, te, juice, øl og vin å drikke, og smørbrød. Evt kaffimat/smørbrød frå Bakeriet i Lom, eller catering frå BrimiBue, Brimi Seter eller Fossheim.

Norsk Fjellsenter

4 MØTEROM: OPPTIL 8 – 14 – 30 – 60 PERS.
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Allereie på togturen vil det vere moglegheit for møtevirksomheit. Gruppa vil sitja samla, og det vil vere godt tilrettelagt for arbeid to og to, eller i større grupper. Nistepakke og drikke til togturen blir henta på resturanten, «Vaaghals» før dykk går ombord på toget!

VY

UENDELIGE "MØTEROM"
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Har Wifi, lerret, projektor, flippover og lydanlegg. Kan tilby det dykk måtte ynskje av servering. Serveringa er i andre lokalar enn møtelokala.

Rudi Gard

3 MØTEROM: OPPTIL 320 – 50 – 50 PERS.
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Røisheim fleire grupperom, og moglegheit til konferanseoppsett for opp til ca. 30 personar i hovudhuset. Låven på tunet, er innreidd for større grupper, både til konferansar og meir uformelle samankomster. WiFi tilknyting og moglegheiter for presentasjonar.

Røisheim

FLEIRE GRUPPEROM
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Lom sitt nye fleirbrukshus har alt av utstyr i alle møteromma, og kan tilby alt av servering.

Utgard

4 MØTEROM: OPPTIL 70 – 120 – 188 – 450 PERS.
BE_Ikoner_04_pil2.png

Les meir

Kontakt oss gjerne

Ved spørsmål er det berre å kontakte oss, anten på tlf 99 69 38 91 (mån-fre: 09-15), mail til heidi@brimieventyr.no eller ved å sende ein uformell forespørsel nedanfor, så tek vi kontakt. Er du i Vågå, kan du sjå innom oss på adressa Moavegen 1, 2680 Vågå. 

Vi ser fram til å høyre frå deg!

* obligatorisk

wp-wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-norsk-farger.png
bottom of page