Om oss i Brimi Eventyr

Brimi Eventyr består av Yngve Eek Ottesen og Heidi Lillebråten Sæther, saman med våre mest pålitelege samarbeidspartnare. Vi er stolte av bedrifta vår som heile tida har utvikla seg for å kunne gje den beste servicen og dei beste opplevingane til gjestane våre.

BÅL- OG BOOKINGSJEF

Yngve

Yngve har idrettsutdanning med hovudfag. Han valgte framfor idretten å bli den fyrste (i heile verda) til å smykka seg med tittelen ”Bål- og Bookingsjef”. Yngve starta opp Brimi Eventyr i 2004, og er oppteken av å skape rammar for gode opplevingar for firmagrupper i fjellheimen.

SHERPA- OG LOGISTIKKSJEF

Heidi

Heidi har mange år bak seg innan reiselivet, ho er utdanna pedagog, og er glad i fjellet og friluftsliv. Ho begynte som sherpa og logistikksjef i Brimi Eventyr i 2018, og er oppteken av dei store og små detaljane som gjer ein firmatur saumlaus.

Våre samarbeidspartnere:

KLEDE I FJELLET

Les kvifor vi har valt å samarbeide med klesmerket Ortovox:

Les meir

GOD SERVICE

– Vi fikk full pakke! Utrolig flotte opplevelser på Galdhøpiggen, hos Arne Brimi på Vianvang og på Fossheim med noe kaldt i glasset ute i ettermiddagssolen etter endt topptur og påfølgende middag. 

 

Det var god service hele veien, og en fantastisk fin opplevelse som godt kan konkurrere ut de store Europeiske byene! 

 

Kjersti Berg Rygvold,

WSP Norge AS, Trondheim

MAGISK OPPLEVELSE

Hele helgen var magisk, det var en opplevelse fra vi kom! Fantastiske omgivelser, nydelig mat og unike mennesker.

 

En opplevelse som har satt dype spor i oss alle. Vi kommer tilbake!

 

Eva Edvardsen,
Byggeplank AS, Lunner 

EN PERFEKT RAMME

Våre ønsker passet ikke helt i standardpakkene som Brimiland tilbyr, men det ble tilpasset og ordnet til vår store tilfredshet!

 

Hele dagen ble en opplevelse! Når vi avsluttet med middag med Arne Brimi selv, der både mat, vin og fortellinger utgjorde en perfekt ramme, ble oppholdet et herlig minne for oss alle!

 

Mette Skar,
ITAB Butikkinnredninger AS, Oslo

Kontakt oss gjerne

Ved spørsmål er det berre å kontakte oss, anten på tlf 61 23 20 00 (mån-fre: 09-15:30) eller ved å sende ein uformell førespurnad nedanfor, så tek vi kontakt. Vi ser fram til å høyre frå deg!

* obligatorisk

Brimi Eventyr AS | Org.nr. 999 643 558 MVA |  Brimi Fjellstugu N-2680 Vågå  | Tlf: 61 23 20 00  | yngve@brimieventyr.no | heidi@brimieventyr.no | ® 2018 Brimi Eventyr AS |
 Om oss | Om bruk av informasjonskapslar