Bakeriet i Lom
Bakeriet i Lom

Foto: Kjell Erik Reinhardtsen

Bakeriet i Lom
Bakeriet i Lom

Foto: Mari Arnøygard Wedum/Visit Jotunheimen

Bakeriet i Lom
Bakeriet i Lom

Foto: Kjell Erik Reinhardtsen

Bakeriet i Lom
Bakeriet i Lom

Foto: Kjell Erik Reinhardtsen

1/4
BAKERIET UTAN HEMMELEGHEITER

Bakeriet i Lom

Alle har nok høyrt om Bakeriet i Lom, og mange har prøvd seg på ei bakeoppsktift frå ei av bakebøkene til Morten Schakenda. Men har du vore innanfor dørene på bakeriet, vald deg ei rykande fersk bakst, sett deg ved dei store glasa, og nytt baksten medan du har høyrt på, og studert den brusande Bøvre?

FASILITETAR:
BE_Ikoner_04_kjøkken.png

Bakeri

Når du kjem inn dørene, kanskje alt på vegen mot inngangen, slår lufta av bakst mot deg. Bakevarane du kan velje i er mange, og vitnar om eit tidkrevjande handverk. Her er det ved som er brukt som oppvarming, og ferdigheva gjærbakst blir fyrst ferdige etter ei god økt i varmen inne i steinomnen.